Kernleiderschap-3

Van Verwerken naar (Net-)Werken bij Baanverlies

Zekerheid kwijt

Gedwongen of dreigend ontslag staat in de top 10 van traumatische levenservaringen.
Naast het verliezen van je inkomen, kan het ook fundamentele behoeftes raken als je veiligheid, status, zekerheid, zelfvertrouwen en erbij horen. Je kunt het gevoel hebben in een diep gat te vallen en niet weten hoe nu verder te gaan.

Verwerken van verlies.
Tussen het afscheid nemen van je leidinggevende of je werkgever en het aangaan van een nieuwe werkrelatie ligt een periode van verwarring, gekrenktheid, chaos en onzekerheid. Het is dus helemaal niet zo gek dat je last hebt van je ontslag. Naast dat je met jezelf wordt geconfronteerd, leg je in deze periode de basis voor nieuwe gedachten en ideeën. Je geeft het verlies gaandeweg een plaats op je eigen wijze.

In het verwerken van verlies zijn veelvoorkomende patronen te benoemen. Verwerken heeft als doel het loslaten van wat ooit was. De ervaring en de deling in je eigen emotie en gedrag helpt je om daar bewust mee om te gaan. Het vergroot je kansen om een volgende stap te kunnen maken op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Workshop
De workshop Van Verwerken naar (Net)Werken begeleidt je bij de verwerking van reorganisatie binnen je bedrijf of verlies van je baan. Op een actieve wijze kom je in contact met je eigen verlies en het verlies van je lotgenoten.

Doel workshop:

  • Met nieuwe vitaliteit en inspiratie op naar de volgende stap in je carrière.
  • Gehoord worden en gezien voelen.
  • Concrete tips en adviezen.

De workshop “Van Verwerken naar (Net)werken” bestaat uit 2 dagdelen plus 1 dagdeel optioneel.

Voor beschikbare data en inschrijving stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Verstuur via het formulier hiernaast je gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact op met je.