kernleiderschap-12

Gedeeld Verdriet bij Verlies

In deze gezamenlijke groep heb je met elkaar gemeenschappelijk dat je een jongere bent van een overleden ouder(s) of gescheiden ouders.

De training Gedeeld Verdriet bij Verlies is geschikt voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren.

De training Gedeeld Verdriet bij Verlies is er om:

  • ervaringen te kunnen delen,
  • gevoelens te herkennen en te uiten,
  • de communicatiemogelijkheden te vergroten,
  • te groeien in je eigenwaarde,  
  • in je veerkracht,
  • in je weerbaarheid.

Dit gebeurt aan de hand van een methodische ervaringsgerichte werkwijze rondom omgaan met verlies. Gebruikmakend van bewegingsspel, creatieve werkvormen en allerlei verwerkingsopdrachten.

Meedoen met de groep?
De bijeenkomsten duren 90 minuten in 8 wekelijkse bijeenkomsten.
Vantevoren vindt er een intakegesprek plaats en na de laatste bijeenkomst is er een afsluitend gesprek met één of beide ouders of je verzorger.

Informatiemiddag
Voorafgaand aan de training is er een vrijblijvende informatiemiddag, nog nader ingepland.
Deze middag is bedoeld voor jezelf en voor de mensen om je heen, die vragen hebben omtrent de verlieservaring en meer willen weten over de training Gedeeld Verdriet bij Verlies.
Informatie is er in boekvorm, materiaal en in persoonlijk contact.

Voor beschikbare data en inschrijving stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Verstuur via het formulier hiernaast je gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact op met je.