Kernleiderschap-19

Voel je Kracht
Dicht bij jezelf staan is iets wat in deze snelle maatschappij best hard werken is. Door gevoelde prestatiedruk vanuit je omgeving, je opvoeding, of misschien wel religieuze of persoonlijke overtuigingen kun je jezelf afvragen wat je plaats in deze wereld zou moeten zijn. Jezelf beter leren begrijpen in waarom je zo handelt, denkt en voelt, kan leiden tot een verrassend nieuw inzicht. Het voelen en het laten zien van je eigen kracht biedt je de mogelijkheid om echt invulling te geven aan je leven.

Ontdek je Essentie
Maar hoe vind je nu je eigen kracht? En wat is nu jouw essentie? Best lastig toch? Veel van ons hebben geleerd om gevoelens vanuit gedachten te beredeneren. De meest veilige manier om te voelen. Alleen is het zo dat niet alleen onze psyche helpt om inzicht te krijgen in hoe ons systeem in elkaar zit. Ook ons lichaam geeft signalen. Zowel je denken als juist ook je voelen brengen je dicht bij je essentie, dicht bij wat jij nu echt belangrijk vindt in je leven.

Verken je Relaties in je omgeving
Het ontdekken van je essentie door inzicht in je denkpatronen en je lichaamsbewustzijn kan gevolgen hebben voor je wensen in ontwikkeling. Om deze wensen daadwerkelijk in de dagelijkse praktijk om te zetten is durf en lef nodig. Dat hoef je niet alleen te doen. Samen met je naaste relaties in je omgeving, die fungeren als een spiegel voor je bestaan, kun je je eigen kracht gebruiken om je ontwikkeling ook daadwerkelijk te vervullen.

Ontwikkel je in het Nu
Kernleiderschap werkt in de Tegenwoordige Tijd, ook met wat zich aandient uit het verleden of te maken heeft met de toekomst. Door verbinding te maken in het nu vanuit mezelf met jou, de groep of de organisatie. Kernleiderschap coaching, therapie en training bestaat uit veel meer dan het leren van vaardigheden als adequaat gesprekken voeren en passend handelen in (conflict-)situaties. Kernleiderschap gebruikt een oplossingsgerichte aanpak, het sympathieke inzicht gevende methode Over de Streep, de helderheid van de transitiecirkel en de luistervaardigheid, de creativiteit en intuitie van mezelf. Jezelf echt ontwikkelen betekent uit je comfortzone durven te gaan. Kernleiderschap begeleidt je hierbij op een effectieve, vitale en zingevende manier.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Verstuur via het formulier hiernaast je gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact op met je.