Coachcafe bij tante

Een Coachcafé voor coaches en trainers. 

Je bent coach/trainer en je wilt jezelf en/of je praktijk graag verder ontwikkelen? Je vindt het prettig en zinvol om andere vakgenoten daarin te ontmoeten? Kom dan naar het Coachcafé bij Tante en leer door je eigen verhalen en ervaringen te delen met collega’s. 

Het Coachcafé voor Coaches wordt gehouden bij Café bij Tante in Elst en is een initiatief van Kernleiderschap in samenwerking met PSC 't KAN. Samen organiseren zij 4x per jaar een avond over onderwerpen, die te maken hebben met coachen en trainingen. Naast het ontmoeten van vakgenoten is er een gastspreker uitgenodigd passend bij het onderwerp van die avond.

Waarom een café?

Omdat goede gesprekken meestal toch al plaatsvinden in cafés. Omdat je in een café vaak onbewust de juiste mensen ontmoet of opzoekt. En het lekker is om in een prettige en ontspannen sfeer elkaar te kunnen ontmoeten.

Programma:
19.00-19.30 uur: inloop met koffie/thee
19.30-19.40 uur: welkom + introductie gastspreker
19.40-20.40 uur: workshop/interactieve lezing
20.40-20.55 uur: pauze
20.55-21.55 uur: workshop/interactieve lezing
21.55-22.30 uur: afsluiting + borrel

Aanmelden kan via www.coachcafebijtante.nl
NFG-leden ontvangen volgens NFG-richtlijnen 2 punten per deelgenomen coachavond.
Alle deelnemers (indien gewenst) ontvangen een bewijs van deelname.

Je kunt je ook aansluiten bij onze LinkedIngroep Coachcafé bij Tante voor interessante discussies en inspirerende wetenswaardigheden.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Verstuur via het formulier hiernaast je gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact op met je.